Na blacie kuchennej szafki piętrzył się ogromny stos posiekanej cebuli. Julia kroiła kolejną i krzywiła się ze złości na myśl o szkole Le Cordon Bleu. Nie mogła zapomnieć ironicznego spojrzenia dyrektorki szkoły, gdy okazało się, że nie potrafi ugotować nawet jajka, nie mówiąc o krojeniu cebuli. Ale Julia miała twardy charakter i postanowiła, że nauczy się gotować i będzie w tym doskonała. Tak zaczęła się niezwykła przygoda Julii Child z gotowaniem. Ta legendarna autorka książek kucharskich i telewizyjnych programów kulinarnych była pierwszą kobietą, która ukończyła elitarną szkołę kucharską Le Cordon Bleu. I naprawdę zaczynała od siekania cebuli na kuchennym blacie. Miała to szczęście, że jej paryska kuchnia była fantastycznie umeblowana i urządzona. A jak wygląda Twoja kuchnia? Czy Julia Child chciałaby w niej przyrządzić słynne boeuf bourguignon? A czy Ty chętnie spędzasz w niej czas gotując i piekąc pyszności? Jeśli odpowiedź brzmi "nie" - najwyższy czas na zmiany! Z sz
Produkt możesz zamówić z dostawą w dowolne miejsce w Polsce. Więcej informacji na temat zamówienia znajdziesz na stronie sklepu..