Żywność liofilizowana Summit To Eat
to idealna potrawa dla zgłodniałego wędrowca. Cassoulet z fasoli to
danie wegańskie i bezglutenowe. Wygodne opakowanie pozwala przygotować liofilizat Summit To Eat bezpośrednio w torebce, wystarczy zalać gorącą wodą, odczekać chwilę i gotowe -
można jeść! Dania są lekkie, dzięki czemu można zabrać kilka ulubionych potraw bez zbytniego obciążania plecaka. Smacznego! Przygotowanie:urwij używając nacięcia nad strunąusuń torebkę z pochłaniaczem tlenudodaj gorącą przegotowaną wodę w ilości podanej na opakowaniudobrze wymieszajzamknij torebkę struną "zip" i odczekaj 8 minutotwórz i ponownie wymieszaj, ew. przypraw do smakusmacznego!Składniki:pięć rodzajów fasoli (czerwona, biała, półksiężycowata, żurawinowata -
borlotti, ciecierzyca), krojona marchewka,zielony groszek, krojona
cebula, olej rzepakowy,pomidory puree, czosnek, oregano, mąka
kukurydziana, sól, biały pieprzWartości odżywcze:Na 170 gKalorie1001 kcalTłuszcz83 gW tym kwasy tłuszczowe nasycon
Produkty z tego sklepu możesz zamówić z dostawą w dowolne miejsce w Polsce. Przejdź na stronę sklepu by sprawdzić opcje dostawy i zamówić produkt..