Nóż giętki do filetowania ryb surowego mięsa 330mm

Nóż giętki do filetowania ryb surowego mięsa... - Sztućce, noże - Świętochłowice

Opis

Nóż giętki do filetowania ryb surowego mięsa Green Line 330mm Hendi 843321 - Rekomendacja WellSupply
Nóż do filetowania ryb, surowego mięsa Green Line marki Hendi
Cechy produktu:
 ostrze noża wykonane jest z jednego kawałka stali nierdzewnej AISI 420 węglowo-molibdenowo-wanadowej,  posiada wklęsły szlif dla lepszego wyważenia, komfortu pracy i efektywności, nóż jest wykończony i ostrzony ręcznie, posiada jednorodną krawędź tnącą o optymalnym kącie, wyjątkowa, ergonomiczna rękojeść wykonana z tworzywa Santoprene z domieszką polipropylenu posiada właściwości antypoślizgowe i jest dużo bezpieczniejsza w użyciu od tradycyjnych rękojeści, można myć w zmywarce i dezynfekować, zielony kolor sprawia, że nóż jest dobrze widoczny na blacie roboczym
Parametry:
 długość ostrza: 210 mm długość noża: 330 mm
W zestawie: 
 Nóż do filetowania ryb, surowego mięsa z serii Green LineSPECYFIKACJA TECHNICZNA:
Kod producenta: 1008096
Kod Produktu: 1008096EAN: 8711369843321

Ogłoszenie wystawione przez firmę. Nóż giętki do filetowania ryb surowego mięsa 330mm, możesz zamówić bezpośrednio na stronie sklepu. Przejdź do sklepu poprzez link w ogłoszeniu i zobacz szczegółowy opis produktu oraz informacje na temat opcji dostawy..

Zobacz cały opis

134,00 zł

Kup w sklepie
Obserwuj

Zobacz na mapie:
Świętochłowice
woj. śląskie

Stan:
Nowy
Wystawiający:
Firma (Dostępna faktura VAT)

Dane wystawiającego:
Sklep
(Well Supply)

Świętochłowice
woj. śląskie
Zobacz ogłoszenia użytkownika


Kategoria: Sztućce, noże
(w dziale: Dom i ogród)

Rodzaj transakcji: Sprzedam
Ilość wyświetleń: 10
Data dodania: 2021-05-15

Zgłoś naruszenie

Sztućce, noże w okolicy

Zobacz nasze serwisy tematyczne

nieruchomosci.sprzedawacz.pl
moto.sprzedawacz.pl
Sklep
(Well Supply)

Powołaj się na Sprzedawacz.pl

ZADZWOŃ WYŚLIJ SMS
ZAMKNIJ

Kupuj bezpiecznie na Sprzedawaczu za pomocą platformy Trustap!

Rozpocznij zakup

Zobacz jak to działa ➔

Czytaj więcej
ZAMKNIJ