Oferta pracy
KUCHARZ/ KUCHARKA
Zakres obowiązków
Przygotowywanie dań zgodnie z recepturą i standardami firmy, utrzymywanie czystości na stanowisku pracy oraz w kuchni, zamawianie produktów spożywczych i kontrola stanów magazynowych, przestrzeganie zasad bezpieczeństwa i higieny pracy, zachowanie wysokiej jakości oraz świeżości podawanych dań, wykonywanie innych obowiązków związanych z funkcjonowaniem kuchni, współpraca z zespołem kuchennym i innymi pracownikami restauracji, uczestniczenie w przygotowaniu menu. Praca 7 dni w tygodniu, w zakresie godzin 7-19 (według grafiku ustalonego z pracodawcą).
doświadczenie w pracy jako kucharz/ kucharka w restauracji lub hotelu, umiejętność samodzielnej pracy w kuchni, przygotowywania różnorodnych potraw zgodnie z wytycznymi szefa kuchni, pracy pod presją czasu i w warunkach dużej aktywności, dostosowania się do zmieniających się potrzeb gastronomicznych i menu. Znajomość podstawowych technik kulinarnych, kreatywność, gotowość do pracy w systemie zmianowym, w tym także wieczorami i weekendami, zdolność do pracy w zespole i komunikatywność w relacjach z innymi pracownikami.
Wymagane wykształcenie: podstawowe
Dodatkowe wykształcenie:
Wymagane uprawnienia:
Umowa o pracę na czas określony
Wynagrodzenie od 37 PLN
Aplikuj bezpośrednio do pracodawcy, preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail:
GRUBA DESKA CATERING & EVENTS DALIA WYCZYŃSKA
666 667 851
[email protected]
Miejsce pracy: Janusza Meissnera 3, 80-462 Gdańsk, powiat: m. Gdańsk, woj: pomorskie
Dodatkowe informacje: CV
.