Praktyka
KUCHARZ
Zakres obowiązków
Zapoznanie się z przepisami
i regulaminem organizacyjnym
pracy.Planowanie, rozliczanie.Przechowywanie żywności.Przygotowywanie półproduktów
i obróbka artykułów spożywczych.Sporządzanie potraw i napojów.Dekorowanie potraw.Obsługa maszyn i urządzeń
gastronomicznych. Utrzymanie czystości naczyń,
narzędzi i sprzętu w kuchni i na
swoim stanowisku pracy.
Wymagane wykształcenie: gimnazjalne
Dodatkowe wykształcenie:
Wymagane uprawnienia:
Praktyka absolwencka
Aplikuj bezpośrednio do pracodawcy, • kontakt osobisty
:
SEJA SEBASTIAN JANECZEK
790027699
Miejsce pracy: RADZIWIE 7/U1, 01-164 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Dodatkowe informacje: Nie dotyczy. Oferta stażu lub praktyki.
.