Oferta pracy
KIEROWNIK KUCHNI I STOŁÓWKI
Zakres obowiązków
- dokonywanie obróbki wstępnej przygotowywanych posiłków
- fachowe i zgodne z przestrzeganiem zasad przyrządzanie posiłków
- przestrzeganie punktów kontroli HACCP
wykształcenie średnie zawodowe kierunkowe- np. technolog
staż pracy 5 lat w branży gastronomicznej, 2 lata doświadczenia w kierowaniu pracownikami
badania sanitarno-epidemiologiczne
umiejętność kierowania całokształtem prac kuchni-stołówki; kontroli dokonywanych obróbek wstępnej i cieplnej przygotowanych posiłków; kontroli pod względem jakości i ilości produktów spożywczych pobranych z magazynu;
odpowiedzialność za jakość przygotowywanych posiłków
umiejętność prowadzenia dokumentacji GMP i GHP
znajomość obsługi i urządzeń i sprzętu kuchennego
znajomość systemu HACCP
znajomość należności żywnościowych
Wymagane wykształcenie: średnie zawodowe
Dodatkowe wykształcenie:
Wymagane uprawnienia:
Umowa o pracę na okres próbny
Wynagrodzenie od 4 600 PLN
+ 5% premii,dodatek stażowy potwierdzony świadectwami pracy
Aplikuj bezpośrednio do pracodawcy, preferowane formy kontaktu: telefon:
31 Wojskowy Oddział Gospodarczy w Zgierzu
261 444 841 261 444 848
Miejsce pracy: Źródłowa 52, 91-735 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Dodatkowe informacje: CV
.